Det viktigaste för att få verksamheten att fungera är ett sammansvetsat team med samma mål!

Amanda, som står bakom Stall Krabbängen, har under sina år som junior, YR och senior ridit på elitnivå i fälttävlan. Idag jobbar hon på föräldragården Stall Krabbängen med sikte på att utbilda och producera topphästar i framförallt fälttävlan, träna nästa generations ryttare och uppfödning i liten skala med ca 2–4 föl per år.

Amanda har ridit med segrar och placeringar t.o.m. CCI4* fälttävlan, 140 cm hoppning och Msv B dressyr. Hon har även matchat unghästar mot unghästtest, championat m.m. Detta har gett henne en bred grund att stå på när det gäller träning av hästar i de olika disciplinerna.

Förutom Amanda, finns en mycket stöttande familj samt ett väl sammansatt team som jobbar tillsammans framåt mot nya mål!

Amanda är även utbildad C-tränare i hoppning och fälttävlan. Hon har träningar i dressyr, markarbete och hoppning hemma på gården samt hoppträningar varannan vecka på Kateryd i Tibro. Terrängträningar går att anordna på kringliggande banor.

För Amanda är det viktigt att du som ryttare blir nöjd med din träning, och därför anpassar hon träningsövningarna efter dig och dina förutsättningar. Med individanpassningar för er som enskilt ekipage ökar förutsättningarna för maximal utveckling, både för dig och din häst!

start-harasdupin

Utbildning av ryttare och hästar

– på alla nivåer inom alla discipliner. Vill du träna för Amanda?